Coltul instrumentistilor amatori...
+33
PET
Adinel
Redy2a
BlackMarket312
Allu
Telecaster
Laura/BJ ZEU!
N3xT.LeVeL
alexunderr
dookie.the.third
Calypso
Antttonia
Deekie
Spy34
Raluca
Kinkehpunk
runaway_angel
ReLaX
lil.redundant
bill16man
PunkRock Girl
ad3.
AmericanIdiot
butch
mike
gdr
gimmy
vlad
Cassy
Claudiu
CarmenPunkGirl
mazga
Bughy
37 participan?i
:: General :: Discutii Libere
Pagina 12 din 15
Pagina 12 din 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Coltul instrumentistilor amatori...
dragut ^^ cat ai dat p ea si iti recomand guitar rig 4 e mai bun ca si guitar rig 2 :) are foarte multe efecte pt chitari electrice dar si pt chitari bas + ca poti sa si downloadezi efecte de pe net,mult succes in continuare ^^
Adinel- American Idiot
- Numarul mesajelor : 56
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Singer(Voice/Guitar)
Stare de spirit : Happy ^^
Stiu, am folosit si eu guitar rig. Dar nu imi place, prefer ampltiube
Chitara m-a costat 475 ron. Click
Astazi am amplificat chitara cu amplificatorul lu' nenea Allu.
Pe clean suna excelent. Daca amplificatorul ar fi avut si reverb, suna genial pentru Jazz.
Pe clean suna excelent. Daca amplificatorul ar fi avut si reverb, suna genial pentru Jazz.
am o vaga idee de ce ai cumparat-o in culoarea surf green :
t _ _ d _ l _ _ _ _ b _ _ _ _ - 1 _ _
t _ _ d _ l _ _ _ _ b _ _ _ _ - 1 _ _
Telecaster- Fan Adevarat
- Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : "eu nu vreau bani nu vreau nimic"
gdr a scris:Iar sa spui ca squierul face chitare mai ieftine si mai bune ca fender e deplasat.
nu am vrut sa zic ca squier face chitare mai bune decat fender. le face mai ieftine, dar nu si mai bune. voiam sa zic ca squier face niste chitare cu un raport calitate/pret mai mult decat bun. cat despre squier bullet, este cel mai bun exemplu de calitate in bani putini.
Claudiu a scris:Stiu, am folosit si eu guitar rig. Dar nu imi place, prefer ampltiube
Nu stiu dak ai incercat si pe distors insa suna super si pe distors... de fapt sti si u ca ai auzit la Bughy Ce pot sa zic... pt cei care vor sa isi ia o chitara electrica. Eu unul sunt foarte multumit de a mea, de sunet, de cum sta acordata (foarte rar sunt nevoit sa o acordez si chiar si atunci doar 1-2 corzi) e comoda... singura chestie care as schimba-o la ea (in afara de doze logic) ar fi sa fie neck through sau glued in (bine... la asta nu as schimba si nu voi schimba nimic pt ca are o anume semnificatie sentimentala). Recomand aceasta chitara dar cu conditia sa fie testata inainte. Am citit pe net ca acest model de chitara poate fi ori foarte bun ori foarte praf. Se pare ca eu am avut norocul sa fie foarte bun... o singura problema am avut cu ea... mi s-a dezlipit un fir inauntru insa nu a durat mult sa ii dau pickguardul jos si sa il lipesc eu calumea (un pistol de lipit si s-a rezolvat treaba). Despre amp, nu mi-am luat modelul cu reverb pentru ca, am citit pe net ca multi au avut probleme cu modelul care are si reverb (practic e exact ca al meu doar ca are un knob in plus pt reverb....[al meu e Fender Frontman 15G iar ala care are si reverb e 15R]). So.. ca sa va luati cam ce am avut eu la inceput va costa in jur de 10 milioane insa decat un set Harley Benton cu tot cu amp si tuner care oricum suna ca un coor si mai tare o sa va ofticati dupa... mai bine asa chiar daca va costa mai mult... decat ce se mai vinde pe la seturi, e mult, mult peste (Bughy stie). In afara de astea, nush ce as putea sa zic
Adinel a scris:dragut ^^ cat ai dat p ea si iti recomand guitar rig 4 e mai bun ca si guitar rig 2 :) are foarte multe efecte pt chitari electrice dar si pt chitari bas + ca poti sa si downloadezi efecte de pe net,mult succes in continuare ^^
ce cerinte are? sau mai bine zis, ce guitar rig sa im iinstalez pe un celeron la 3.06 ghz, 1gb ram?
oricare guitar rig poti sa iti instalezi, nu are cerinte deosebite, numa ca pt un sunet mai clar si mai bun trebuie sa iti instalezi si ASIO(este un driver special pt placa de sunet care se gaseste usor pe net) eu incercat si guitar rig 3 si 4 mai fain mi sa parut 3
(bine stiu ca uni o sa se intrebe cum le-am incercat daca nam electrica eu folosesc un microfon ca sa imi aplific chitara si ca sa nu se produca microfonie pun si casti... adica folosesc programul numa pt studiu )
(bine stiu ca uni o sa se intrebe cum le-am incercat daca nam electrica eu folosesc un microfon ca sa imi aplific chitara si ca sa nu se produca microfonie pun si casti... adica folosesc programul numa pt studiu )
bill16man- Longview
- Numarul mesajelor : 256
Varsta : 33
Localizare : Tulcea(satul cu semafoare)
Stare de spirit : punk
Allu a scris:Adinel a scris:dragut ^^ cat ai dat p ea si iti recomand guitar rig 4 e mai bun ca si guitar rig 2 :) are foarte multe efecte pt chitari electrice dar si pt chitari bas + ca poti sa si downloadezi efecte de pe net,mult succes in continuare ^^
ce cerinte are? sau mai bine zis, ce guitar rig sa im iinstalez pe un celeron la 3.06 ghz, 1gb ram?
nu are cerinte mari eu am un pc foarte praf din 2004-2005 512 ram ,2.01 ghz placa de 256 ram si merge struna instaleaza guitar rig 4 daca nu te descurci sunt si tutoriale pe youtube nicimie nu mi-a mers la inceput >.< app dupa ce instalezi progamu dai click dreapta la volume (iconita draepta jos)-adjust audio propeties-audio-sound recording (sectiunea din mijloc)-si schimbi de pe microfon pe line in Chitara trebe bagata in line in si sa nu ai microfonu bagat in spate in acelasi timp ^^ app chestile astea sunt la windows xp daca ai alt windows uitate pe net ce poti face xD sper sa-ti fie de ajutor ^^ Si dowloadeaza guitar rig 4 e ultima versiune aaaa uitasedm acum am citit ce a scris bill16man are dreptate in legatura cu driverul de sunet si daca ai chitara electrica ai nevoie de un cablu jack mare-jack mic( sau cum s-o numi nu sunt sigur) se gasesc usor la magazine si sunt si foarte ieftine in acelasi timp mult noroc ^^!
Adinel- American Idiot
- Numarul mesajelor : 56
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Singer(Voice/Guitar)
Stare de spirit : Happy ^^
care ma ajuta cu un link pentru guitar pro sau ceva , am nevoie neaparat ^^
guitar pro, programul de citit si compus tabulaturi?
daca da, recomand guitar pro 6. e genial. cauta-l si tu pe trackere gen filelist (daca ai) sau isohunt
daca da, recomand guitar pro 6. e genial. cauta-l si tu pe trackere gen filelist (daca ai) sau isohunt
eu am mers cu unu din chitaristii de la prometeu azi pana la liceu.. e o trupa veche de vreo 20 de ani de pe la noi si a zis sa vin pe la el ca are de vanzare o chitara cu floyd a incercat el sa imi explice ce si cum dar i-am zis ca mai bine ma duc pe la el si gata
BlackMarket312- Pensionar
- Numarul mesajelor : 806
Localizare : Valcea
Joburi/Distractii : beeing drunk as fuck
Stare de spirit : ready 2 rock!
Cumpar procesor ieftin si bun
oferte?
oferte?
CarmenPunkGirl- Moderator
- Numarul mesajelor : 4628
Varsta : 32
Localizare : Buzau/Brasov
Joburi/Distractii : trolling
mi-am propus sa imi iau bass + amp de bass la vara cand ma apuc de munca , ce parere aveti ? merita?
e o intrebare pusa atat de vag incat numai un raspuns decent n-ai cum sa primesti . parerea mea e ca orice instrument cumparat merita numai daca te tii de treaba si faci ceva cu el.
Telecaster- Fan Adevarat
- Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : "eu nu vreau bani nu vreau nimic"
important e sa-ti placa. sa te simti tu bine cand canti la el. tot ce poti sa faci, e sa incerci. sfatul meu e sa incerci un bass de la vreo cunostinta, daca ai. sa vezi ce si cum. trebuie sa fii constient de faptul ca bassul este complet diferit de chitara electrica/acustica si s-ar putea sa nu-ti placa. mie mi-a placut :>
da , stiu dar asa imi place bassul ca idee si sunet , si nu prea am vreo cunostinta de unde sa iau un bass
Mi-am luat procesor DigiTech RP50
sa-l canti sanatos carmen! Hai sa zic si eu ce am p-acasa in privinta instrumentelor: 2 chitare acustice ambele de prin anii '80, suna bine amandoua, o chitara Squier Bullet care acum sta necantata , o chitara romaneasca copie strat cu 2 humbuckere si un procesor korg ax5g cu care-mi fac treaba
PET- Welcome To Paradise
- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 33
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : Guitar, Games , Havin' fun
Cine are cinele (nu conteaza de care) si le da? Sau daca cunoasteti pe cineva. Cat mai ieftin.
Accept si donatii
Accept si donatii
din cate stiu eu, nu
si nici nu e listata pe site-ul gibson. s-ar putea sa fie un model care acum nu se mai fabrica. cred ca doar pe amazon/ebay ai putea gasi. din pacate si seria de les paul junior de la epiphone nu se mai fabrica. e aiurea
si nici nu e listata pe site-ul gibson. s-ar putea sa fie un model care acum nu se mai fabrica. cred ca doar pe amazon/ebay ai putea gasi. din pacate si seria de les paul junior de la epiphone nu se mai fabrica. e aiurea
Iti dau eu un Epiphone cu aceiasti forma, de les paul junior, cu 8 milioane
CarmenPunkGirl a scris:Iti dau eu un Epiphone cu aceiasti forma, de les paul junior, cu 8 milioane
deja vrei sa-ti vinzi chitara ?
vlad- perfectly imprefect
- Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 31
Localizare : Iasi
Pagina 12 din 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
:: General :: Discutii Libere
Pagina 12 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum