Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Coltul instrumentistilor amatori...

+33
PET
Adinel
Redy2a
BlackMarket312
Allu
Telecaster
Laura/BJ ZEU!
N3xT.LeVeL
alexunderr
dookie.the.third
Calypso
Antttonia
Deekie
Spy34
Raluca
Kinkehpunk
runaway_angel
ReLaX
lil.redundant
bill16man
PunkRock Girl
ad3.
AmericanIdiot
butch
mike
gdr
gimmy
vlad
Cassy
Claudiu
CarmenPunkGirl
mazga
Bughy
37 participan?i

Pagina 12 din 15 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Urmatorul

In jos

Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 Empty Re: Coltul instrumentistilor amatori...

Mesaj Scris de Adinel Mier Sept 01, 2010 4:30 pm

dragut ^^ cat ai dat p ea si iti recomand guitar rig 4 Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 770354 e mai bun ca si guitar rig 2 :) band are foarte multe efecte pt chitari electrice dar si pt chitari bas + ca poti sa si downloadezi efecte de pe net,mult succes in continuare ^^
Adinel
Adinel
American Idiot
American Idiot

Numarul mesajelor : 56
Varsta : 29
masculin

Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Singer(Voice/Guitar)
Stare de spirit : Happy ^^

Sus In jos

Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 Empty Re: Coltul instrumentistilor amatori...

Mesaj Scris de Claudiu Mier Sept 01, 2010 6:15 pm

Stiu, am folosit si eu guitar rig. Dar nu imi place, prefer ampltiube Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591
Chitara m-a costat 475 ron. Click

Astazi am amplificat chitara cu amplificatorul lu' nenea Allu.
Pe clean suna excelent. Daca amplificatorul ar fi avut si reverb, suna genial pentru Jazz.
Claudiu
Claudiu
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 4023
Varsta : 32
masculin

Localizare : Rasnov/Brasov
Joburi/Distractii : Fotografia, Chitara

http://www.clauside.info

Sus In jos

Mesaj Scris de Telecaster Mier Sept 01, 2010 8:32 pm

am o vaga idee de ce ai cumparat-o in culoarea surf green Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 770354:
t _ _ d _ l _ _ _ _ b _ _ _ _ - 1 _ _
Telecaster
Telecaster
Fan Adevarat
Fan Adevarat

Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
masculin

Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : "eu nu vreau bani nu vreau nimic"

Sus In jos

Mesaj Scris de Bughy Vin Sept 03, 2010 9:48 pm

gdr a scris:Iar sa spui ca squierul face chitare mai ieftine si mai bune ca fender e deplasat.

nu am vrut sa zic ca squier face chitare mai bune decat fender. le face mai ieftine, dar nu si mai bune. voiam sa zic ca squier face niste chitare cu un raport calitate/pret mai mult decat bun. cat despre squier bullet, este cel mai bun exemplu de calitate in bani putini.
Bughy
Bughy
Squier user
Squier user

Numarul mesajelor : 2964
masculin

Localizare : Rasnov, Brasov
Joburi/Distractii : Chitarist

http://gdrbughy.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Allu Sam Sept 04, 2010 12:24 am

Claudiu a scris:Stiu, am folosit si eu guitar rig. Dar nu imi place, prefer ampltiube Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591
Chitara m-a costat 475 ron. Click

Astazi am amplificat chitara cu amplificatorul lu' nenea Allu.
Pe clean suna excelent. Daca amplificatorul ar fi avut si reverb, suna genial pentru Jazz.

Nu stiu dak ai incercat si pe distors insa suna super si pe distors... de fapt sti si u ca ai auzit la Bughy Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591 Ce pot sa zic... pt cei care vor sa isi ia o chitara electrica. Eu unul sunt foarte multumit de a mea, de sunet, de cum sta acordata (foarte rar sunt nevoit sa o acordez si chiar si atunci doar 1-2 corzi) e comoda... singura chestie care as schimba-o la ea (in afara de doze logic) ar fi sa fie neck through sau glued in (bine... la asta nu as schimba si nu voi schimba nimic pt ca are o anume semnificatie sentimentala). Recomand aceasta chitara dar cu conditia sa fie testata inainte. Am citit pe net ca acest model de chitara poate fi ori foarte bun ori foarte praf. Se pare ca eu am avut norocul sa fie foarte bun... o singura problema am avut cu ea... mi s-a dezlipit un fir inauntru insa nu a durat mult sa ii dau pickguardul jos si sa il lipesc eu calumea (un pistol de lipit si s-a rezolvat treaba). Despre amp, nu mi-am luat modelul cu reverb pentru ca, am citit pe net ca multi au avut probleme cu modelul care are si reverb (practic e exact ca al meu doar ca are un knob in plus pt reverb....[al meu e Fender Frontman 15G iar ala care are si reverb e 15R]). So.. ca sa va luati cam ce am avut eu la inceput va costa in jur de 10 milioane insa decat un set Harley Benton cu tot cu amp si tuner care oricum suna ca un coor si mai tare o sa va ofticati dupa... mai bine asa chiar daca va costa mai mult... decat ce se mai vinde pe la seturi, e mult, mult peste (Bughy stie). In afara de astea, nush ce as putea sa zic Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591
Allu
Allu
American Idiot
American Idiot

Numarul mesajelor : 74
Varsta : 34
masculin

Localizare : Rasnov
Joburi/Distractii : Guitar, Gaming
Stare de spirit : Nasoala!

http://allutwo.byethost24.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Allu Sam Sept 04, 2010 1:43 am

Adinel a scris:dragut ^^ cat ai dat p ea si iti recomand guitar rig 4 Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 770354 e mai bun ca si guitar rig 2 :) band are foarte multe efecte pt chitari electrice dar si pt chitari bas + ca poti sa si downloadezi efecte de pe net,mult succes in continuare ^^

ce cerinte are? sau mai bine zis, ce guitar rig sa im iinstalez pe un celeron la 3.06 ghz, 1gb ram?
Allu
Allu
American Idiot
American Idiot

Numarul mesajelor : 74
Varsta : 34
masculin

Localizare : Rasnov
Joburi/Distractii : Guitar, Gaming
Stare de spirit : Nasoala!

http://allutwo.byethost24.com

Sus In jos

Mesaj Scris de bill16man Sam Sept 04, 2010 10:43 am

oricare guitar rig poti sa iti instalezi, nu are cerinte deosebite, numa ca pt un sunet mai clar si mai bun trebuie sa iti instalezi si ASIO(este un driver special pt placa de sunet care se gaseste usor pe net) eu incercat si guitar rig 3 si 4 mai fain mi sa parut 3 Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 556420
(bine stiu ca uni o sa se intrebe cum le-am incercat daca nam electrica Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 942345 eu folosesc un microfon ca sa imi aplific chitara si ca sa nu se produca microfonie pun si casti... adica folosesc programul numa pt studiu Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 556420 )
bill16man
bill16man
Longview
Longview

Numarul mesajelor : 256
Varsta : 33
masculin

Localizare : Tulcea(satul cu semafoare)
Stare de spirit : punk

Sus In jos

Mesaj Scris de Adinel Sam Sept 04, 2010 10:59 am

Allu a scris:
Adinel a scris:dragut ^^ cat ai dat p ea si iti recomand guitar rig 4 Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 770354 e mai bun ca si guitar rig 2 :) band are foarte multe efecte pt chitari electrice dar si pt chitari bas + ca poti sa si downloadezi efecte de pe net,mult succes in continuare ^^

ce cerinte are? sau mai bine zis, ce guitar rig sa im iinstalez pe un celeron la 3.06 ghz, 1gb ram?

nu are cerinte mari eu am un pc foarte praf din 2004-2005 512 ram ,2.01 ghz placa de 256 ram si merge struna Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 770354 instaleaza guitar rig 4 daca nu te descurci sunt si tutoriale pe youtube nicimie nu mi-a mers la inceput >.< app dupa ce instalezi progamu dai click dreapta la volume (iconita draepta jos)-adjust audio propeties-audio-sound recording (sectiunea din mijloc)-si schimbi de pe microfon pe line in Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591 Chitara trebe bagata in line in si sa nu ai microfonu bagat in spate in acelasi timp ^^ app chestile astea sunt la windows xp daca ai alt windows uitate pe net ce poti face xD sper sa-ti fie de ajutor ^^ Si dowloadeaza guitar rig 4 e ultima versiune Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591 aaaa uitasedm acum am citit ce a scris bill16man are dreptate in legatura cu driverul de sunet si daca ai chitara electrica ai nevoie de un cablu jack mare-jack mic( sau cum s-o numi nu sunt sigur) se gasesc usor la magazine si sunt si foarte ieftine in acelasi timp mult noroc ^^! guitar
Adinel
Adinel
American Idiot
American Idiot

Numarul mesajelor : 56
masculin

Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Singer(Voice/Guitar)
Stare de spirit : Happy ^^

Sus In jos

Mesaj Scris de Spy34 Sam Sept 04, 2010 11:15 am

care ma ajuta cu un link pentru guitar pro sau ceva , am nevoie neaparat ^^
Spy34
Spy34
Frumosu' de la marea neagra

Numarul mesajelor : 959
masculin

Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : guitar
Stare de spirit : she went away and then I took a different path.

http://chuckkystory.hi5.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Bughy Sam Sept 04, 2010 3:41 pm

guitar pro, programul de citit si compus tabulaturi?
daca da, recomand guitar pro 6. e genial. cauta-l si tu pe trackere gen filelist (daca ai) sau isohunt
Bughy
Bughy
Squier user
Squier user

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Redy2a Vin Sept 17, 2010 8:23 pm

Redy2a
Redy2a
Fanatic
Fanatic

Numarul mesajelor : 613
masculin

Localizare : Acasă.
Joburi/Distractii : Găsitul fanilor GD și readucerea lor împreună!
Stare de spirit : Nu prea bine...

http://punkislivingdead.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Deekie Vin Sept 17, 2010 8:32 pm

asta am vrut s-o iau si eu anu trecut..
era mai ieftina Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591
Deekie
Deekie
Judge's Daughter
Judge's Daughter

Numarul mesajelor : 1455
feminin

Localizare : Arad
Joburi/Distractii : N-am.
Stare de spirit : I've seen MUCH better days.

http://deekiesblog.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de BlackMarket312 Vin Sept 17, 2010 8:39 pm

eu am mers cu unu din chitaristii de la prometeu azi pana la liceu.. e o trupa veche de vreo 20 de ani de pe la noi si a zis sa vin pe la el ca are de vanzare o chitara cu floyd Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 942345 a incercat el sa imi explice ce si cum dar i-am zis ca mai bine ma duc pe la el si gata
BlackMarket312
BlackMarket312
Pensionar
Pensionar

Numarul mesajelor : 806
masculin

Localizare : Valcea
Joburi/Distractii : beeing drunk as fuck
Stare de spirit : ready 2 rock!

Sus In jos

Mesaj Scris de CarmenPunkGirl Dum Oct 03, 2010 10:18 am

Cumpar procesor ieftin si bun Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591
oferte?
CarmenPunkGirl
CarmenPunkGirl
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 4628
feminin

Localizare : Buzau/Brasov
Joburi/Distractii : trolling

Sus In jos

Mesaj Scris de Spy34 Dum Oct 03, 2010 11:14 am

mi-am propus sa imi iau bass + amp de bass la vara cand ma apuc de munca , ce parere aveti ? merita?
Spy34
Spy34

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Telecaster Dum Oct 03, 2010 11:53 am

e o intrebare pusa atat de vag incat numai un raspuns decent n-ai cum sa primesti Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 942345. parerea mea e ca orice instrument cumparat merita numai daca te tii de treaba si faci ceva cu el.
Telecaster
Telecaster
Fan Adevarat
Fan Adevarat

Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
masculin

Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : &quot;eu nu vreau bani nu vreau nimic&quot;

Sus In jos

Mesaj Scris de Bughy Dum Oct 03, 2010 12:22 pm

important e sa-ti placa. sa te simti tu bine cand canti la el. tot ce poti sa faci, e sa incerci. sfatul meu e sa incerci un bass de la vreo cunostinta, daca ai. sa vezi ce si cum. trebuie sa fii constient de faptul ca bassul este complet diferit de chitara electrica/acustica si s-ar putea sa nu-ti placa. mie mi-a placut :>
Bughy
Bughy
Squier user
Squier user

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Spy34 Lun Oct 04, 2010 9:22 am

da , stiu dar asa imi place bassul ca idee si sunet , si nu prea am vreo cunostinta de unde sa iau un bass Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 446526
Spy34
Spy34

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de CarmenPunkGirl Sam Noi 06, 2010 12:58 pm

Mi-am luat procesor DigiTech RP50 Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 436275
CarmenPunkGirl
CarmenPunkGirl
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de PET Lun Noi 08, 2010 3:08 pm

sa-l canti sanatos carmen! Hai sa zic si eu ce am p-acasa in privinta instrumentelor: 2 chitare acustice ambele de prin anii '80, suna bine amandoua, o chitara Squier Bullet care acum sta necantata , o chitara romaneasca copie strat cu 2 humbuckere si un procesor korg ax5g cu care-mi fac treaba Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591
PET
PET
Welcome To Paradise
Welcome To Paradise

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 33
masculin

Localizare : Galati
Joburi/Distractii : Guitar, Games , Havin' fun

Sus In jos

Mesaj Scris de CarmenPunkGirl Mier Noi 10, 2010 3:10 pm

Cine are cinele (nu conteaza de care) si le da? Sau daca cunoasteti pe cineva. Cat mai ieftin. Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 30524
Accept si donatii Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 942345

Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 38591
CarmenPunkGirl
CarmenPunkGirl
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Spy34 Vin Noi 26, 2010 9:02 am

Spy34
Spy34

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Bughy Vin Noi 26, 2010 2:35 pm

din cate stiu eu, nu
si nici nu e listata pe site-ul gibson. s-ar putea sa fie un model care acum nu se mai fabrica. cred ca doar pe amazon/ebay ai putea gasi. din pacate si seria de les paul junior de la epiphone nu se mai fabrica. e aiurea
Bughy
Bughy
Squier user
Squier user

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de CarmenPunkGirl Vin Noi 26, 2010 7:56 pm

Iti dau eu un Epiphone cu aceiasti forma, de les paul junior, cu 8 milioane Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 30524
CarmenPunkGirl
CarmenPunkGirl
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de vlad Vin Noi 26, 2010 8:31 pm

CarmenPunkGirl a scris:Iti dau eu un Epiphone cu aceiasti forma, de les paul junior, cu 8 milioane Coltul instrumentistilor amatori... - Pagina 12 30524

deja vrei sa-ti vinzi chitara ?
vlad
vlad
perfectly imprefect
perfectly imprefect

Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 31
masculin

Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 15 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum