Coltul instrumentistilor amatori...
+33
PET
Adinel
Redy2a
BlackMarket312
Allu
Telecaster
Laura/BJ ZEU!
N3xT.LeVeL
alexunderr
dookie.the.third
Calypso
Antttonia
Deekie
Spy34
Raluca
Kinkehpunk
runaway_angel
ReLaX
lil.redundant
bill16man
PunkRock Girl
ad3.
AmericanIdiot
butch
mike
gdr
gimmy
vlad
Cassy
Claudiu
CarmenPunkGirl
mazga
Bughy
37 participan?i
:: General :: Discutii Libere
Pagina 11 din 15
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Coltul instrumentistilor amatori...
stiu ca tom delonge (@blink unuoptdoi) foloseste ernies 10-52 nickel wound. se gasesc de comandat online la preturi intre 30 si 40 de ron cred, insa am auzit ca se toaca destul de rpd
Telecaster- Fan Adevarat
- Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : "eu nu vreau bani nu vreau nimic"
nu m-as mira sa i se toace repede. adica, din cate stiu eu nickel wound-urile sunt folosite pentru stiluri mai mellow nu ceva ce da inspre punk. Si la cum rupe el chitara, nu ma mir ca i se duc repede. Oricum chitaristii profesionisti isi schimba corzile pe la vreo 2 saptamani. sau dupa fiecare concert.
Hai sa imi arat si eu mica mea ,,jucarie".. prima mea chitara ^^..e bunicica momentan dar trebe s-o schibm e pt incepatori nu k as fi eu expert dar nu ar strica una noua + ca,cablu e stricat >.< si e tinut cu scoci de aia tin eu bandana aceea la chitara ) sper k vor urma si http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs187.ash2/45043_110081239048275_100001391985203_73796_2572033_n.jpg
Adinel- American Idiot
- Numarul mesajelor : 56
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Singer(Voice/Guitar)
Stare de spirit : Happy ^^
Daca e cablu stricat poti sa iti iei un cablu nou
Squier bullet?
Squier bullet?
CarmenPunkGirl- Moderator
- Numarul mesajelor : 4628
Varsta : 32
Localizare : Buzau/Brasov
Joburi/Distractii : trolling
daca o zis ca e pt incepatori cred ca ii un Harly Benton
bill16man- Longview
- Numarul mesajelor : 256
Varsta : 33
Localizare : Tulcea(satul cu semafoare)
Stare de spirit : punk
da e harley benton si am cumparat la cabluri si nici unu nu sta >.< mai cant k ea totusi cat merge ii bine si apoi iau alta..si-a laut un preiten cu 400 lei la oferta un flying V si e foarte bun 4 doze etc ma rog mai vad ce voi face xD
Adinel- American Idiot
harley benton flying v? ca la 400 lei nu vad un alt flying v
bill16man- Longview
nuu el are alta firma nu stiu sigur acuma eu am harley benton xD dar pt 400 de lei chitara lui e super se aude foarte calumea ^^
Adinel- American Idiot
intereseazate... dar la 400 lei nu gasesti nici o chitara flying v buna... cea mai ieftina ajunge 300 euro sau poate prietenul ala al tau ti-o zis ca o dat pe ea 400 euro si u ai inteles lei intreabal exact ce marca ii si cat o dat pe ea si revino cu noi informatii si poate si o poza
uite o chitara buna model flying v dar ii cam scumpa
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img822/5781/jacksonflyingvbyskatede.png][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
uite o chitara buna model flying v dar ii cam scumpa
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img822/5781/jacksonflyingvbyskatede.png][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Ultima editare efectuata de catre bill16man in Lun Aug 30, 2010 1:02 pm, editata de 1 ori
bill16man- Longview
ok am sa-l intreb nu a dat 400 de euro k o fost un coleg de-al meu cand si-a luat-o ma rog era si oferta oricum am sa-l intreb^^...ca aspect e frumos flying V dar naspa pozitia am sa incerc sa-mi iau o chitara cam tot acelasi model ca a mea ^^,dar de data asta un ibanez,fender ceva mai bun
Adinel- American Idiot
acuma depinde si ce gen vrei sa abordezi si multe altele
bill16man- Longview
a asteapta un moment intru p facebook avea poze acolo cu chitara si itizic firma ^^
Adinel- American Idiot
Adinel, daca nu te tine bugetul de un fender iti recomand sa te indrepti spre squier. Au niste modele chiar foarte bune la vreo 1200 de lei. Harley Benton este jalnic, ti se aude destul de aiurea. Dar ti-am vazut coverul si executia a fost buna. Dar ai nevoie de un echipament mai bun.
eu am prieteni care detin harley benton bughy are dreptate firma asta nui chiar cea mai buna... adica nui buna deloc... unuiu prieten io cedat griful altuia i se dezacorda mereu, si vream sa stiu marca flying v-ului pt ca daca ii harley benton nu te sfatui sa iti iei la fel
bill16man- Longview
poate o sa fiu un pic subiectiv, insa tot cred ca e mai bine sa-ti iei un squier decat un ibanez cand te incadrezi intr-un buget sub 13-14 mil. fender in general are deschidere catre multe genuri, iar squier e cam la fel, doar un pic mai modern/pop-punk.
oricum cand te decizi, sa ne anunti si pe noi inainte sa-ti iei.
oricum cand te decizi, sa ne anunti si pe noi inainte sa-ti iei.
Telecaster- Fan Adevarat
telecaster eu tin sa te contrazic mie imi plac mai mult ibanezurile decat squierurile sau fenderele, adica dupa parerea mea fender ii numa cu numele si pretul nu si cu calitatea si squiere ii copie identica fender adica ce produce fender squiere ii copiaza, numa ca ii copiaza si fac chitarile de o calitate unpic mai buna.
eu am gasit multe chitari ibanez faine cu un sunet placut pe care poti canta orice gen muzical si tot odata si ieftine... adica la bani care ii cere calitatea ii buna... ceva in genul rapotul calitate pret
uite si un exemplu bun
http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=2&BrandCategsID=348&BrandProductID=911
chitara arata bine si are sunet placut, grif comod si tot ce vrei si ii si ieftina
eu am gasit multe chitari ibanez faine cu un sunet placut pe care poti canta orice gen muzical si tot odata si ieftine... adica la bani care ii cere calitatea ii buna... ceva in genul rapotul calitate pret
uite si un exemplu bun
http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=2&BrandCategsID=348&BrandProductID=911
chitara arata bine si are sunet placut, grif comod si tot ce vrei si ii si ieftina
bill16man- Longview
Dragul meu,
In primul rand Ibanez a copiat fender nu squier pe fender. Firma squier a fost lansata special de catre fender (de unde si Squier by Fender pe ciocurile chitarii) pentru a produce chitari ieftine si bune. Plus ca la fender nu este doar numele si pretul. Acel nume este pe bine meritat din moment ce Fender a lansat prima chitara electrica de tip solid-body (NU IBANEZ) iar pretul este si el in conformitate cu raportul calitatii. Probabil tu nu ai tinut un fender in mana ca sa poti comenta. Eu unul am cantat atat pe un fender cat si pe un ibanez din seria mai scumputa si as merge oricand pe fender. Iar la capitolul chitare ieftine si bune, eu cred ca squier rupe ibanezul din toate directiile. Squier bullet este o chitara geniala iar varianta HSS deschide mult orizontul din punct de vedere al tonului ce se obtine. Ca nu are colturi taioase in care sa iti tai venele, asta e altceva. E o chestie de gust. Dar nu poti spune ca Ibanez este mai bun decat fender ca poti canta mai multe genuri muzicale pe el. rahat! te provoc sa canti funk pe ibanez si daca tu faci sa sune ca un fender strat sau tele, esti tare. Plus ca multe chitari ibanez au forma de stratocaster, ceea ce este copiat.
In primul rand Ibanez a copiat fender nu squier pe fender. Firma squier a fost lansata special de catre fender (de unde si Squier by Fender pe ciocurile chitarii) pentru a produce chitari ieftine si bune. Plus ca la fender nu este doar numele si pretul. Acel nume este pe bine meritat din moment ce Fender a lansat prima chitara electrica de tip solid-body (NU IBANEZ) iar pretul este si el in conformitate cu raportul calitatii. Probabil tu nu ai tinut un fender in mana ca sa poti comenta. Eu unul am cantat atat pe un fender cat si pe un ibanez din seria mai scumputa si as merge oricand pe fender. Iar la capitolul chitare ieftine si bune, eu cred ca squier rupe ibanezul din toate directiile. Squier bullet este o chitara geniala iar varianta HSS deschide mult orizontul din punct de vedere al tonului ce se obtine. Ca nu are colturi taioase in care sa iti tai venele, asta e altceva. E o chestie de gust. Dar nu poti spune ca Ibanez este mai bun decat fender ca poti canta mai multe genuri muzicale pe el. rahat! te provoc sa canti funk pe ibanez si daca tu faci sa sune ca un fender strat sau tele, esti tare. Plus ca multe chitari ibanez au forma de stratocaster, ceea ce este copiat.
no offence omule dar din comentariile altora asa mi-am format parerea... am auzit multe fendere si ibanezuri insa nu am probat eu personal... ca nu am avut unde... insa am probat un bass ibanez...
mie mi se pare firma ibanez una care face chitari ieftine si de calitate fata de alte firme... nu imi plac fenderele nici squierurile deci... poti sa zici numai de bine de ele eu tot pe ibanez raman si nu numai ibanez si ESP, BCRich, etc.
app mie imi plac foarte mult chitarile model heavy, eu vreau sa cant mai mult metal decat punk pe o chitara deci...
mie mi se pare firma ibanez una care face chitari ieftine si de calitate fata de alte firme... nu imi plac fenderele nici squierurile deci... poti sa zici numai de bine de ele eu tot pe ibanez raman si nu numai ibanez si ESP, BCRich, etc.
app mie imi plac foarte mult chitarile model heavy, eu vreau sa cant mai mult metal decat punk pe o chitara deci...
bill16man- Longview
da.dar o chitara heavy nu canta orice gen muzical. canta ceva heavy. si nu exista doar metal si punk ca si genuri muzicale. exista mai multe si pentru fiecare cate un anumit sunet specific de chitara. iar un fender poti pune pe majoritatea. inclusiv metal (vezi Mick Thompson, John 5 si Dave Murray)
man eu nu am zis ca o chitara model heavy se poate folosi pt toate genurile, si la fel nu am zis ca numai metalul si punkul is genuri muzicale, dar eu asta prefer sa cant, in fine... u o iei prea personal relax man, a fost doar o parere personala deci... poti sa iti dai si u cu parerea si cine vrea ia in considarare parerile o sa aibe de unde
bill16man- Longview
bill16man a scris:man eu nu am zis ca o chitara model heavy se poate folosi pt toate genurile, si la fel nu am zis ca numai metalul si punkul is genuri muzicale, dar eu asta prefer sa cant, in fine... u o iei prea personal relax man, a fost doar o parere personala deci... poti sa iti dai si u cu parerea si cine vrea ia in considarare parerile o sa aibe de unde
nu se supara nimeni, insa dupa ce vii si dai cu bata in balta nu e chiar asa usor sa treci peste
Telecaster- Fan Adevarat
Telecaster a scris:bill16man a scris:man eu nu am zis ca o chitara model heavy se poate folosi pt toate genurile, si la fel nu am zis ca numai metalul si punkul is genuri muzicale, dar eu asta prefer sa cant, in fine... u o iei prea personal relax man, a fost doar o parere personala deci... poti sa iti dai si u cu parerea si cine vrea ia in considarare parerile o sa aibe de unde
nu se supara nimeni, insa dupa ce vii si dai cu bata in balta nu e chiar asa usor sa treci peste
+1
plus ca eu ti-am zis parerea mea :)
am un prieten care si-a luat un ibanez nou, cu 17 milioane. A venit odata la o repetitie de a noastra. Chitara omului se dezacorda cu tot cu chestie dinaia pentru a tine mai bine, si inafara de asta avea si un ton de cacat. Poate a avut ghinion,insa hora mea veche de export pe care canta chitaristul o batea la cur rau de tot pe ibaneza aia.
In alta ordine de idei, detin un bass fender cu electronica activa si este foarte versatil, isi merita toti banii, nu l-as da nici daca as ajunge vreodata sa cant la nivelul celor de la green day. Iar sa spui ca squierul face chitare mai ieftine si mai bune ca fender e deplasat.
In alta ordine de idei, detin un bass fender cu electronica activa si este foarte versatil, isi merita toti banii, nu l-as da nici daca as ajunge vreodata sa cant la nivelul celor de la green day. Iar sa spui ca squierul face chitare mai ieftine si mai bune ca fender e deplasat.
gdr- Fan Adevarat
- Numarul mesajelor : 403
de unde si pana unde asta cu mai ieftin si mai bun. mai ieftin si bun la banii aia. insa nu poti sa compari un squier de 10 mil cu un fender de 30+.
Telecaster- Fan Adevarat
Eu detin un Squier Bullet, si la banii care i-am dat, sunt mai mult decat multumit de chitara. Grif-ul chitarii este foarte comod, actiunea este ok, iar chitara nu se dezacordeaza. Deocamdata nu am un amplificator, asa ca sunt nevoit sa o amplific cu ajutorul calculatorului. Folosesc ampltiube 2, care are o groaza de efecte. Pana o sa reusesc sa-mi cumpar un amplificator, sunt multumit si de cum suna prin ampltiube, pot canta linistit Punk, Jazz, Funk si Blues.
Aveti aici si un mic demo. (exact modelul din clip il am si eu)
Aveti aici si un mic demo. (exact modelul din clip il am si eu)
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
:: General :: Discutii Libere
Pagina 11 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum