Ce-mi doresc eu mie...
+36
N3xT.LeVeL
Deekie
FaNtAzY
dookie.the.third
ad3.
runaway_angel
ReLaX
crysty14
bill16man
BlackMarket312
Whatsername26
GreenDayHolic
Dry Ice
Petrutz
Spy34
mike
lil.redundant
Raluca
mazga
Ony'92
gdr
Cassy
PunkRock Girl
werdragon
gimmy
^CoCoNuT~PaNcaKe^[Andy]
Kinkehpunk
vlad
greenday_rulzzz
teddy
arlequin_girl
2peu
CarmenPunkGirl
green_spook
Claudiu
Bughy
40 participan?i
:: General :: Discutii Libere
Pagina 2 din 11
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Ce-mi doresc eu mie...
eh...pana cand crezi ca o sa iti mearga jocurile pe pc???
doi ani..maxim 3...dupaia...iti trebuie nava spatiala sa joci...
doi ani..maxim 3...dupaia...iti trebuie nava spatiala sa joci...
o noua dorinta: vreau ca toata lumea sa fie fericita :4: si sa nu mai fie nevoie ca unii sa le faca altora rau ca sa le fie lor bine...
CarmenPunkGirl- Moderator
- Numarul mesajelor : 4628
Varsta : 32
Localizare : Buzau/Brasov
Joburi/Distractii : trolling
cine ti-a facut rau ? :7: :22:
bughy ... cred k nu ai intzeles ... in momestu asta nu imi mai trebuie nik ... peste 2, 3 ani oi vedea pana atunci o sa vina xtraterestrii si o sa le cer lorun pc k sa ma joc pop 5 :)
bughy ... cred k nu ai intzeles ... in momestu asta nu imi mai trebuie nik ... peste 2, 3 ani oi vedea pana atunci o sa vina xtraterestrii si o sa le cer lorun pc k sa ma joc pop 5 :)
AnDr3y a scris:cine ti-a facut rau ? :7: :22:
:-J
vreau scanner :20:
De curand am avut o dorinta care azi s-a indeplinit .. sa imi iau un joystick cu analog.. si am reusit, acu am movit sa nu-mi scriu la mate
e bine k e un motiv intemeiat :24:
greenday_rulzzz- Punker!
- Numarul mesajelor : 305
Varsta : 30
Localizare : At the center of the Earth
Stare de spirit : palalila:D
eu nu vreau chitari..imi place sa ascult muzica nu sa fac muzica , sau jocuri.. poate un play station pt fifa in rest vreau sa fiu fericit indiferent cum
vlad- perfectly imprefect
- Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 31
Localizare : Iasi
vrea doar sanatate... :4: bv :3:
Sanatate vrem toti, sa fim sinceri.
Si fericiti la fel.. iar lucrurile pe care ni le dorim ne fac mai fericiti.. sa ai cam tot ce ai vrea, ai fi fericit zic eu ...
Da eu chiar vreau o chitara, ce fain e sa canti .. nu sa am formatie sau asa, mai ales sa cand melodiile de la green day... of..
Si fericiti la fel.. iar lucrurile pe care ni le dorim ne fac mai fericiti.. sa ai cam tot ce ai vrea, ai fi fericit zic eu ...
Da eu chiar vreau o chitara, ce fain e sa canti .. nu sa am formatie sau asa, mai ales sa cand melodiile de la green day... of..
cred k tot ce vrea e sa fiu alaturi de persoanele dragi :8:
si dc nu daca se poate si sal vad si sa vb cu billie joe(adik na nu mas supara sa se intample si asta)
si absolut sanatate(k momentan sunt cam racita) :4:
si dc nu daca se poate si sal vad si sa vb cu billie joe(adik na nu mas supara sa se intample si asta)
si absolut sanatate(k momentan sunt cam racita) :4:
greenday_rulzzz- Punker!
imi doresc sa nu racesc...mai am putin :-s
pai vezi.....stiam ca e imposibil sa nu iti doresti nimic material...
green_spook- Pensionar
- Numarul mesajelor : 1139
cred k ce vreau acu e sa se faca tata bine :46:
greenday_rulzzz- Punker!
a avut accindent
mergea cu masina la munca cu inca 2 colegi si nush unde era la intrare in Covasna si a venit unu de pe contrasens k a depasit 2 tiruri si a intrat in ei :22:
si na are fractura la osu ala de sub ochi cum ar veni si nush sar putea sa aiba si vreu cheag de sange la creier... da inca nu stim sigur...
si da masina era dacie dinaia 1310 si sa facut varza... sau si rupt cheile in contact... si centurile sau rupt si banchetele din fatza... si na ceilaltzi colegi au iesit si dupaia sau chinuit sal scoata si pe tata din masina k avea picioru prins intre volan si usha....
unu dintre colegi sia spart capu in V si are cum vreo 12 copci(asta a stat in spate) si ala din dreapta nu prea are nimic...
deci cam asta e :22:
si va rog sa nu credetzi k am zis asta aici numa k sa ma "dau mare" k puii mei nam cu ce :22:
mergea cu masina la munca cu inca 2 colegi si nush unde era la intrare in Covasna si a venit unu de pe contrasens k a depasit 2 tiruri si a intrat in ei :22:
si na are fractura la osu ala de sub ochi cum ar veni si nush sar putea sa aiba si vreu cheag de sange la creier... da inca nu stim sigur...
si da masina era dacie dinaia 1310 si sa facut varza... sau si rupt cheile in contact... si centurile sau rupt si banchetele din fatza... si na ceilaltzi colegi au iesit si dupaia sau chinuit sal scoata si pe tata din masina k avea picioru prins intre volan si usha....
unu dintre colegi sia spart capu in V si are cum vreo 12 copci(asta a stat in spate) si ala din dreapta nu prea are nimic...
deci cam asta e :22:
si va rog sa nu credetzi k am zis asta aici numa k sa ma "dau mare" k puii mei nam cu ce :22:
greenday_rulzzz- Punker!
imi pare rau sa aud asta , sper sa se faca bine :)
eu, hm...
pana acum ceva timp imi doream foarte mult chitara, dar chitara mi-am luat de ceva timp, deci acuma numi mai ramane decat sami doresc sanatate
eu, hm...
pana acum ceva timp imi doream foarte mult chitara, dar chitara mi-am luat de ceva timp, deci acuma numi mai ramane decat sami doresc sanatate
Kinkehpunk- Fanatic
- Numarul mesajelor : 657
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Trupa/Bass
Stare de spirit : euforie maxima
Deci.. ce pot sa zic.. NASOL!
Faza cu cheagu pe creier e ... chiar naspa. Banuiesc ca ar fi scumpa rau o operatie daia, si prea putini romani si-o permit....
Sper sa nu aiba. Si nu te dai mare ca nimeni nu s-ar da mare cu asa ceva.
Din cauza unui idiot care nu avea ce cauta la volanu ala.. patesc altii ceva, defapt mor altii. Daia imi este frica sa merg cu masina :)
Faza cu cheagu pe creier e ... chiar naspa. Banuiesc ca ar fi scumpa rau o operatie daia, si prea putini romani si-o permit....
Sper sa nu aiba. Si nu te dai mare ca nimeni nu s-ar da mare cu asa ceva.
Din cauza unui idiot care nu avea ce cauta la volanu ala.. patesc altii ceva, defapt mor altii. Daia imi este frica sa merg cu masina :)
practic ala trebe sa plateasca
da marog ala la sunat pe tata si ii zicea k ii cumpara alta mashina... k parca de mashina ii ardea lui :uameni:
da marog ala la sunat pe tata si ii zicea k ii cumpara alta mashina... k parca de mashina ii ardea lui :uameni:
greenday_rulzzz- Punker!
pai da... da sa speram k nu trebe :4:
greenday_rulzzz- Punker!