Joace, joace si iar joace...
+33
Sehrain
Calypso
Riddles
Deekie
ad3.
BlackMarket312
crysty14
Whatsername26
Petrutz
PunkRock Girl
mazga
GreenDayHolic
Spy34
Ony'92
Cassy
gimmy
lil.redundant
Volt
gdr
werdragon
mike
vlad
Kinkehpunk
teddy
green_spook
GDAboy
2peu
Punkaids
Carla
Claudiu
Danny_The_GreenDay_lover
CarmenPunkGirl
Bughy
37 participan?i
:: General :: Discutii Libere
Pagina 4 din 9
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Joace, joace si iar joace...
:41: :41: :41: :41:
eu mai am putin si termin facultatea :15: :15:
si iata cu ce ma distrez eu in sims
eu mai am putin si termin facultatea :15: :15:
si iata cu ce ma distrez eu in sims
chitara e faina...si ce zboara aia
CarmenPunkGirl- Moderator
- Numarul mesajelor : 4628
Varsta : 32
Localizare : Buzau/Brasov
Joburi/Distractii : trolling
Misto .. eu am mai incercat sa-mi bag chitari si dastea si nu merge.. Doar oamenii ce merg :20:
Iata o mica picturica facuta de prietenul nostru sims
A Green Day Bedroom, is a Happy Bedroom
A Green Day Bedroom, is a Happy Bedroom
Vad o oarecare epidemie cu SIMS :4:
Pentru fanii seriei, vreau sa va anunt ca prin august va aparea un nou Expansion Pack pentru Sims 2.
Pentru fanii seriei, vreau sa va anunt ca prin august va aparea un nou Expansion Pack pentru Sims 2.
care vrea Sims Ikea? nu ma intrebati de el...k nu l-am instalat inca
eu il am :16:
daca nu stii cu ce e, iti spun eu.
Sunt numa obiecte ala e un Stuff Pack.Iti adauga niste paturi noi, scaune, mese si alte rahatzele dastea
daca nu stii cu ce e, iti spun eu.
Sunt numa obiecte ala e un Stuff Pack.Iti adauga niste paturi noi, scaune, mese si alte rahatzele dastea
Mie nu imi merge nici un Pack :20: :20: :14: :2:
Ma oftiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ... cat de faine sunt astea la Sims 2 ... :2:
Ma oftiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ... cat de faine sunt astea la Sims 2 ... :2:
Se pare ca tipii astia nu se lasa si vor mai lansa inca un joc in seria Need for Speed.Trebuie sa recunosc, de noul NFS ma doare undeva in zona dorsala...Dar, dupa trailer, pot sa zic ca pare interesant.Evident, si Carbon parea interesant din trailer si uite ce a ajuns.In fine...Noul NFS se va numi Undercover. In jocu asta nu mai reprezinti un maniac dupa curse, ci un politist sub acoperire.Dupa cateva mici preview-uri se pare ca jocul va fii un Action Racing, si ca va avea si anumite misiuni care aduc aminte de GTA.Ce va iesi, nimeni nu stie...Pot sa zic atat..daca vreti sa il jucati, economistit bani fie de o consola, fie de un calculator nou, ca nu cred ca va avea cerintele lui Sims 2...
Un joc de care chiar imi pasa, si care il astept cu nerabdare este Tomb Raider Underworld.Noul joc din celebra serie Lara Croft.Jocul promite multe, pe langa grafica de milioane un gameplay de exceptie si miscari noi pe care Miss Croft le va putea executa in functie de situatie.Tomb Raider Underworld va fii lansat pe data de 18 Noiembrie in SUA si pe 21 Noiembrie in Europa.Iata un mic filmulet cu gameplay-ul noului joc.
inca nu s-a spus exact pe ce platforme va fii lansat...oricum NFS este si va fii un joc de PC...
Un alt joc foarte bun atat pentru vremea lui cat si pentru vremea asta, este seria Age of Empires.De curand, impreuna cu stimatul meu coleg, am redescoperit farmecul lui Age of Empires 2! Pentru cei care doresc, ii invit la un mic meci in retea.
Da-l dracu, sper sa nu apara pe PC. .. sa mai rameasca si altii la jocuri .. nu doar eu.. cu caruta mea.. :2: :46:
Si .. partea buna, e ca mi-am gasit cu ce sa imi ocup timpul.. nu stiu cat va dura dar e bine..
Acu joc AGE OF EMPIRE cu Bughy .. 1-0 pt el .. evident. si acu sa ma scot: eu nu am mai jucat jocu de vreo 3 ani .. iar el il jucase de curand.. sper ca m-am scos :15:
Si .. partea buna, e ca mi-am gasit cu ce sa imi ocup timpul.. nu stiu cat va dura dar e bine..
Acu joc AGE OF EMPIRE cu Bughy .. 1-0 pt el .. evident. si acu sa ma scot: eu nu am mai jucat jocu de vreo 3 ani .. iar el il jucase de curand.. sper ca m-am scos :15:
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: General :: Discutii Libere
Pagina 4 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum