Filme, poze amuzante.
+43
Ianc Laurentiu
Sehrain
Holden Cauldfield
Anku.21
Allu
Mihai punk
Telecaster
GreenDayHolic
Laura/BJ ZEU!
My Way
Lady.in.Black
stefan
FaNtAzY
gimmy
Calypso
Antttonia
Redy2a
dookie.the.third
Sithb
Kinkehpunk
gdr
bill16man
Spy34
runaway_angel
PunkRock Girl
mazga
ReLaX
alice
Darknet
ad3.
Riddles
vlad
Aethen
Deekie
Bughy
crysty14
LittleGirl
Claudiu
Raluca
AmericanIdiot
BlackMarket312
lil.redundant
CarmenPunkGirl
47 participan?i
:: General :: Discutii Libere
Pagina 40 din 42
Pagina 40 din 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42
Re: Filme, poze amuzante.
Doi soferi de vorba:
-nevasta-mea e catastrofa la condus...imi e si frica sa ii mai dau masina...
-stai linistit..nevasta-mea conduce asa de prost ca navigatorul(gps-ul) nu mai vorbeste...se roaga...
....................................................................................................
Un turc statea langa un agent de vanzari pe o banca in parc,intre ei se afla o punga mare de hartie.Turcul se uita curios de ceva timp la punga
de hartie.
- Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari.
Turcul dadu afirmativ din cap .
- E o sticla de vin, am luat-o pentru nevasta-mea. Turcul tacu o vreme, apoi zise, dand afirmativ din cap de mai multe ori:
- Bun schimb ai facut…
............................................................................................
Ninsoare abundenta, zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat...Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6.
BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul, la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda, i superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion:
- Hei! Sunt Mirela si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!
Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceiasi viteza.
Se repeta faza de cateva ori, incercare de depasire, claxoane si acelasi rezultat.
La un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare.
Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip:
- Auzi, sunt Mirela si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul?
- Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum...
-nevasta-mea e catastrofa la condus...imi e si frica sa ii mai dau masina...
-stai linistit..nevasta-mea conduce asa de prost ca navigatorul(gps-ul) nu mai vorbeste...se roaga...
....................................................................................................
Un turc statea langa un agent de vanzari pe o banca in parc,intre ei se afla o punga mare de hartie.Turcul se uita curios de ceva timp la punga
de hartie.
- Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari.
Turcul dadu afirmativ din cap .
- E o sticla de vin, am luat-o pentru nevasta-mea. Turcul tacu o vreme, apoi zise, dand afirmativ din cap de mai multe ori:
- Bun schimb ai facut…
............................................................................................
Ninsoare abundenta, zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat...Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6.
BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul, la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda, i superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion:
- Hei! Sunt Mirela si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!
Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceiasi viteza.
Se repeta faza de cateva ori, incercare de depasire, claxoane si acelasi rezultat.
La un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare.
Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip:
- Auzi, sunt Mirela si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul?
- Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum...
green- American Idiot
- Numarul mesajelor : 123
Varsta : 32
Localizare : Bihor
Joburi/Distractii : off-road
Sa vad care are curaju'
green- American Idiot
green a scris:
Sa vad care are curaju'
prea nebun omu asta
vazusem la rwj o.O
Asta da indemanare...
..............................................................................................................
Music...
green- American Idiot
vlad- perfectly imprefect
- Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 31
Localizare : Iasi
foarte fake obiectele se misca prea.... fals
BlackMarket312- Pensionar
- Numarul mesajelor : 806
Varsta : 29
Localizare : Valcea
Joburi/Distractii : beeing drunk as fuck
Stare de spirit : ready 2 rock!
https://www.youtube.com/watch?v=2t7w6503YPw
haha pe astia ii stiti? au foarte multe filmulete . sunt foarte tari si ar merita sa fie mai populari. asta e episodul meu preferat. intrati pe contul lor si uitati`va si la celelalte .
haha pe astia ii stiti? au foarte multe filmulete . sunt foarte tari si ar merita sa fie mai populari. asta e episodul meu preferat. intrati pe contul lor si uitati`va si la celelalte .
Da, ii urmaresc de cand au pus clipul cu "in traducere libera"
Le-am vazut toate episoadele
Le-am vazut toate episoadele
Mda ii stiu ... sunt foarte tari... "bucata de tort"
green- American Idiot
Deci asa se face ))
CarmenPunkGirl- Moderator
- Numarul mesajelor : 4628
Localizare : Buzau/Brasov
Joburi/Distractii : trolling
s-o dam in excavatoare ... Excavator Climbs To The Top
green- American Idiot
Asta e si mai smecher
cat de tare
Grig- Longview
- Numarul mesajelor : 206
Varsta : 26
Localizare : Cluj-Napoca
mi se pare mie ciudat ? sau chiar e?
si inainte l-am intrebat de "dumnezeul lui" si a zis "Pai..daca nu vreau" de asta i-am dat raspunsu ala.
A invatat si romana. E normal
Un reporter si un cameraman de la un post TV merg intr-un sat pentru a face un reportaj despre cum isi petrece ziua Badea Ion.
Ajunsi acolo, il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
- D'apoi, dimineata ma scol si trag un pahar de palinca...
- Stai, bade Ioane, ca nu-i bine sa apara pe TV ca bei de dimineata. Zi mai bine ca "citesti ziarul"...
- No, atunce... dimineata ma scol, cetesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mance, dupa care mai cetesc inc-un ziar. Pana la pranz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doua-tri carti...
La masa mai cetesc vro doua reviste, iar sara adun fanul de pe cimp si cetesc in acelasi timp presa de sara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cand inchide biblioteca merem cu toata trupa la Petre, ca el are tipografie!
Ajunsi acolo, il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
- D'apoi, dimineata ma scol si trag un pahar de palinca...
- Stai, bade Ioane, ca nu-i bine sa apara pe TV ca bei de dimineata. Zi mai bine ca "citesti ziarul"...
- No, atunce... dimineata ma scol, cetesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mance, dupa care mai cetesc inc-un ziar. Pana la pranz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doua-tri carti...
La masa mai cetesc vro doua reviste, iar sara adun fanul de pe cimp si cetesc in acelasi timp presa de sara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cand inchide biblioteca merem cu toata trupa la Petre, ca el are tipografie!
vlad- perfectly imprefect
- Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 31
Localizare : Iasi
OO DAA!!!! The God of Grammar :>
Pagina 40 din 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42