Frets On Fire
+15
Telecaster
Mihai punk
runaway_angel
My Way
Redy2a
bill16man
PunkRock Girl
BlackMarket312
psipepsi
Bughy
ad3.
Claudiu
lil.redundant
CarmenPunkGirl
Riddles
19 participan?i
:: General :: Discutii Libere
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Frets On Fire
Nu mi le sterg, mi le blocheaza si nu mai pot fi vazute in unele tari sau chiar deloc, dar stiu o smecherie cu care pot sa contestez copyrightul...
"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."
"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."
Chiar nu inteleg cum functioneaza jocul asta ...sau program...sau ce o fi .
lil.redundant- News Girl
- Numarul mesajelor : 2467
Varsta : 30
Localizare : bucuresti- avem di tati
Joburi/Distractii : whisky and tequilla are my best friends !
Stare de spirit : URASC BLOODY MARY ! E UN CACAT
Puteti gasi jocul aici, iar apoi puneti patchul de aici peste folderul unde ati descarcat primul download... versiunea asta mi se pare cea mai okay
Apoi descarcati modul de Rock Band 2 de aici si il copiati in FoF\data\themes\ , dar imi ziceti daca vreti thema mea s-a v-o dau, ca link nu mai gasesc
Forumul Frets on Fire de unde puteti descarca melodii, dar trebuie sa faceti cont
enjoy
Ziceti si voi ceva cantece-melodii, poate reusesc sa le gasesc si sa le fac in jocul asta
Apoi descarcati modul de Rock Band 2 de aici si il copiati in FoF\data\themes\ , dar imi ziceti daca vreti thema mea s-a v-o dau, ca link nu mai gasesc
Forumul Frets on Fire de unde puteti descarca melodii, dar trebuie sa faceti cont
enjoy
Ziceti si voi ceva cantece-melodii, poate reusesc sa le gasesc si sa le fac in jocul asta
Ultima editare efectuata de catre Riddles in Dum Mai 09, 2010 6:02 pm, editata de 3 ori
daca imi poti face si mie melodia Cradle of Fith - Gabrielle esti cel mai bun om
bill16man- Longview
- Numarul mesajelor : 256
Varsta : 33
Localizare : Tulcea(satul cu semafoare)
Stare de spirit : punk
De ce, e grea? Chiar acum vreo 2 zile am luat un pack intreg de 1 gb melodii, printre care era si Gabrielle
Stai putin doar sa o uploadez, ca am terminat-o acum 5 min
Stai putin doar sa o uploadez, ca am terminat-o acum 5 min
Am reusit doar 97.5% on expert difficulty
Cand joc liber, fara sa inregistrez, joc mai bine, ca fraps imi face lag
Cand joc liber, fara sa inregistrez, joc mai bine, ca fraps imi face lag
Cateva noi inregistrari scz de multiplu post, dar asa imi mai fac si eu reclama la videos... se pot sterge posturile din urma mai bine
100.0%
100.0%
100.0%
99.9%
99.4%
100.0%
100.0%
100.0%
100.0%
99.9%
99.4%
100.0%
e dracu... se vede ca nu stii ce-i aia FoF Frets are o gramada de moduri si theme, pot sa-l fac sa arate si ca Guitar Hero. Eu am thema si mod de RB 2.
FoF-ul clasic de acum cativa ani e un cacat, are multe bug-uri si alte chestii... versiunea mea e FoFIX 3.030, considerata cea mai indicata.
@Redy2a am gasit o versiune de la Back In Black dar ma enerveaza o faza din melodie si nu pot sa o fac cum as vrea eo... si mi-e lene sa caut alta versiune mai buna, daca o fi alta
Mai ziceti wa si voi melodii!!!
FoF-ul clasic de acum cativa ani e un cacat, are multe bug-uri si alte chestii... versiunea mea e FoFIX 3.030, considerata cea mai indicata.
@Redy2a am gasit o versiune de la Back In Black dar ma enerveaza o faza din melodie si nu pot sa o fac cum as vrea eo... si mi-e lene sa caut alta versiune mai buna, daca o fi alta
Mai ziceti wa si voi melodii!!!
Eu trasesm si frets on fire-dar acolo nu trebuia sa apesi pe nici un buton ca mergea fara sa apesi
la fofix-nu puteam sa joc..nu stiu de ce..o sa incerc versiunea ta si iti voi spune rezultatele.
la fofix-nu puteam sa joc..nu stiu de ce..o sa incerc versiunea ta si iti voi spune rezultatele.
Am o intrebare:de fiecare data cand pui un cantec nou iti cere sa-l faci tu.Adica notele si toate astea.Cum se poate face automat?
Redy2a a scris:Am o intrebare:de fiecare data cand pui un cantec nou iti cere sa-l faci tu.Adica notele si toate astea.Cum se poate face automat?
Cum adica automat? Pai chart-urile nu se fac ele singure din senin Trebuie sa descarci de pe forum melodii si sa le bagi in folderul data/songs/ din joc. Adica poti si tu sa faci singur chart-uri cu niste programe speciale, dar nu se pricepe multa lume, eu doar de la 3-4 insi mai priceputi si cunoscuti de pe fanforum iau melodii
My Way a scris:Eu trasesm si frets on fire-dar acolo nu trebuia sa apesi pe nici un buton ca mergea fara sa apesi
Depinde ce versiune o sa gasesti tu... ca eu cu greu am gasit pe cea mai adecvata, daca vrei iti trimit eu jocul meu prin YM, nu ocupa mult
Ce videouri misto ai.Acum ma gandesc ca ore daca de pricepi la jocul asta inseamna ca esti vre-un expert la chitara
Keep on the good work
Keep on the good work
Mihai punk- Longview
- Numarul mesajelor : 173
Localizare : Targoviste
Joburi/Distractii : Cantat,Teatru,sa fiu o bataie de cap
Stare de spirit : Chiar esti disperat sa afli?
Mihai punk a scris:Ce videouri misto ai.Acum ma gandesc ca ore daca de pricepi la jocul asta inseamna ca esti vre-un expert la chitara
Keep on the good work
nu are nicio legatura si pe deasupra odata ce capeti o anume experienta in studiul chitarii, jocurile de genul asta chiar te pot trage inapoi in cazuri exceptionale.
Telecaster- Fan Adevarat
- Numarul mesajelor : 581
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : "eu nu vreau bani nu vreau nimic"
uite am gasit ceva care sa-mi sustina oarecum afirmatiile
pe chitara sau bass, melodia urmatoare e extrem de simpla https://www.youtube.com/watch?v=4Hp-H0fy268&feature=related
aici parca e solistica cu artificii. am cautat in schimb si chestii care pe chitara sunt complicate ajung sa fie mediocre in joc. cred ca genul asta de jocuri intr-adevar pot fii o distractie si un mod de a-ti implini visul de a canta coveruri, insa nu vad ce te impiedica sa iei o chitara si sa faci asta pe bune, pentru ca tot timpul ala consumat e
pe chitara sau bass, melodia urmatoare e extrem de simpla https://www.youtube.com/watch?v=4Hp-H0fy268&feature=related
aici parca e solistica cu artificii. am cautat in schimb si chestii care pe chitara sunt complicate ajung sa fie mediocre in joc. cred ca genul asta de jocuri intr-adevar pot fii o distractie si un mod de a-ti implini visul de a canta coveruri, insa nu vad ce te impiedica sa iei o chitara si sa faci asta pe bune, pentru ca tot timpul ala consumat e
Telecaster- Fan Adevarat
- Numarul mesajelor : 581
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : "eu nu vreau bani nu vreau nimic"
Mihai punk a scris:Ce videouri misto ai.Acum ma gandesc ca ore daca de pricepi la jocul asta inseamna ca esti vre-un expert la chitara
Keep on the good work
wtf... nu mai vorbi ma prostii, asta e un joc, osimpla pasiune care mi-am dezvoltat-o in timp, nimic altceva... n-are treaba cu chitara, e complet diferit fata de cantat la chitara lol. Chiar pot zice ca exersatul la chitara mi-a imbunatatit dexteritatea pentru FoF
Anyway, vad ca au preferat altii sa raspunda in locul meu, bravo lor, grats
daca tot te interesezi tu de FoF, cauta-l si pe puppetzhero86, te face sa te lasi de chitara in "realitate", il stiu de ceva timp si canta si la chitara
Asa ca nu va mai cacati pe voi cei care nu aveti nimic in comun cu jocuri simulator de guitar, ya know that nobody gives a shit de parere
doamne da ce exemplu de video ai gasit tele, mor
Riddles cand pui si tu un video pe youtube cu tine cantand la chitara(real ma nu joc)?
PS:mi-a placut cum a iesit Jesus of Suburbia
PS:mi-a placut cum a iesit Jesus of Suburbia
Mihai punk- Longview
- Numarul mesajelor : 173
Localizare : Targoviste
Joburi/Distractii : Cantat,Teatru,sa fiu o bataie de cap
Stare de spirit : Chiar esti disperat sa afli?
Riddles a scris:wtf... nu mai vorbi ma prostii
Riddles a scris:altii sa raspunda in locul meu, bravo lor, grats
Riddles a scris:Asa ca nu va mai cacati pe voi cei care nu aveti nimic in comun cu jocuri simulator de guitar, ya know that nobody gives a shit de parere
@Mihai : de ce ii mai raspunzi cand vezi ca scrie asemenea chestii ?
@Riddles : inchide ca te sunam noi pe fix.
vlad- perfectly imprefect
- Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 31
Localizare : Iasi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
:: General :: Discutii Libere
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum