Carti
+36
ZipercooDe
Telecaster
Holden Cauldfield
romanian idiot
FaNtAzY
Redy2a
gimmy
Lady.in.Black
dookie.the.third
Aethen
ad3.
Deekie
ReLaX
Riddles
Petrutz
Whatsername26
Spy34
Dry Ice
GreenDayHolic
Raluca
Ony'92
Nenorocitul
Kinkehpunk
PunkRock Girl
lil.redundant
Cassy
mike
HappyMask
green_spook
gdr
werdragon
vlad
CarmenPunkGirl
Claudiu
Bughy
mazga
40 participan?i
:: General :: Discutii Libere
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Carti
ultima carte pe care a cititoo a fost Tobe,fete si placinta periculoasa pe care vo recomand .
V. Hugo e genial! Mizerabilii - impecabila cartea (nu degeaba a scris-o in vreo 30 de ani). N-o sa va plictisesc cu vreo recenzie, e prea complexa cartea si cel mai probabil o sa ma stric, rau. Poate finalul dezamageste un pic si ma gandesc aici la poveste in sine, nu la forma in care este scrisa caci tot am reusit sa plang ca proasta. In fine, v-o recomand, calduros, e buna, cititi-o, faceti ce vreti, eu nu mai citesc pana incepe scoala...Pa!
cartea pe care o citesc acum e Copiii Capitanului Grant (volumul 2) scrisa de Jules Verne.
Verne mi-i se pare un geniu pentru ca a reusit sa scrie atat de multe carti, fiecare cu alta tema. poetul meu preferat este Mihai Eminescu, pe care il consider de asemenea un geniu.
Verne mi-i se pare un geniu pentru ca a reusit sa scrie atat de multe carti, fiecare cu alta tema. poetul meu preferat este Mihai Eminescu, pe care il consider de asemenea un geniu.
Mi-am luat azi o carte: Inainte de barbati - Nina Bouraoui ... Coperta mi s-a parut ciudata, un emo[?] cu conversi si bluza roz... am zis hai sa vad ce-i asta frate am citit putin din ea si m-a impresionat.
' Un roman incandescent si senzual,care dezvaluie zbuciumul si fragilitatea adolescentei, voluptuos dar plin de gratie, hipnotic, irezistibil. '
' Un roman incandescent si senzual,care dezvaluie zbuciumul si fragilitatea adolescentei, voluptuos dar plin de gratie, hipnotic, irezistibil. '
PunkRock Girl a scris:
suna interesant :15:
CarmenPunkGirl- Moderator
- Numarul mesajelor : 4628
Varsta : 32
Localizare : Buzau/Brasov
Joburi/Distractii : trolling
eu trebuie sa recunosc nu prea imi place sa citesc si cred ca asta e un dezavantaj la mine
pai sa vedem intro vreme mam apucat sa citesc harry putematura partea 1 , 2 si 3 carti care mi lea dat vecinul meu spy34
ms :)
pai sa vedem intro vreme mam apucat sa citesc harry putematura partea 1 , 2 si 3 carti care mi lea dat vecinul meu spy34
ms :)
Petrutz- Punker!
- Numarul mesajelor : 336
Varsta : 29
Localizare : Constanta
Whatsername26: Jules Verne bun, dar Eminescu, ce naiba? Ma rog, teoria cu gusturile si democratia, bla, bla..
Pfitz de Andrew Crumey careva? Cam haotic scrisa, dar merge ca exercitiu de lectura. Scurta si usurica...
Pfitz de Andrew Crumey careva? Cam haotic scrisa, dar merge ca exercitiu de lectura. Scurta si usurica...
de curand am terminat de citit un roman politist foarte interesant. se numeste "Sfantul" la New York si e scris de Leslie Charteris. vi-l recomand
Manuscrisele lui Jeffrey Aspern - Henry James. Nu va sfatuiesc s-o cititi nici daca viata voastra ar depinde de cartea asta.
A citit careva Mrs. Dalloway de Virginia Woolf? Trebuie sa fac o recenzie la engleza...
A citit careva Mrs. Dalloway de Virginia Woolf? Trebuie sa fac o recenzie la engleza...
mazga a scris:Manuscrisele lui Jeffrey Aspern - Henry James. Nu va sfatuiesc s-o cititi nici daca viata voastra ar depinde de cartea asta.
.
De ce?
mazga a scris:Manuscrisele lui Jeffrey Aspern - Henry James. Nu va sfatuiesc s-o cititi nici daca viata voastra ar depinde de cartea asta.
Am citit eu Mrs. Dalloway. Actiunea se petrece in 24 ore, si se bazeaza mai mult pe the stream of consciousness, flash-back-uri, etc.
Raluca- Peacemaker
- Numarul mesajelor : 718
Varsta : 33
Localizare : Brasov
Stare de spirit : :)
Carmen: Pentru ca e pur si simplu prost conceputa, nu neaparat scrisa. E un fel de schita lasata neterminata. Actiunea este destul de lineara inflorita pe alocuri cu intrigi previzibile (sau nu - unul dintre personaje este o batranica de 150 de ani. yeah sure!) si finalul este din topor. Sec.
21guns: seems sucky! Cam asta imi spusese si profa. Ma enerveaza debitarile astea haotice care n-au nicio relevanta in economia subiectului; ingreuneaza mult citirea. Ma rog, daca e musai...
21guns: seems sucky! Cam asta imi spusese si profa. Ma enerveaza debitarile astea haotice care n-au nicio relevanta in economia subiectului; ingreuneaza mult citirea. Ma rog, daca e musai...
Subiectul e chiar banal: pregatirea unei petreceri pe care o da Clarissa Dalloway, urmarind intreaga zi pana urmeaza petrecerea. Toata ideea e cu aberatiile care-i ei trec si altor personaje prin cap, ce-si aduc aminte, sentimentele pe care le au fata de situatiile curente. Nici mie nu prea mi-a placut. Sincer, nici n-am rezistat pana la sfarsit :-" Dar mi-au placut interpretarile de aici: http://www.sparknotes.com/lit/dalloway/themes.html . Am avut-o si eu de citit pentru anul trecut la engleza.
Raluca- Peacemaker
- Numarul mesajelor : 718
Varsta : 33
Localizare : Brasov
Stare de spirit : :)
ca tot suntem noi pe un forum green day ...va recomand cu caldura sa cititi:
SLAM de Nick Hornby (este prezentata povestea a doi tineri total opusi : el un skater si punker convins , ea o fata cuminte...se mentioneaza si numele Green Day de vreo 2-3 ori in care...oricum e geniala.
Ce v-as mai recomanda sa cititi ar fi:
Zgomotul Alb - DondeLillo ( o carte captivanta o comedie neagra despre saturatia produsa de mass media, conspiratii secrete si consumismul excesiv)
Jurnal pe motocicleta - Ernesto CHe Guevara (mi-a placut pur si simplu la nebunie...bine am si o slabiciune pe Che dar oricum este geniala)
Jurnalul erotic al unei adolescenta de 16 ani - Melissa P (o recomand in general fetelor care inca mai cauta perfectiunea aia dusa la extreme si care au o perceptie prea nerealista despre viata)
Zanele punkiste din New York - Martin Millar ( o poveste frumoasa cu multe elemente surpriza...m-a facut sa o citesc intr-o zi...am "sorbi" din priviri cele 238 de pagini in mai putin de 5 ore )
Si ca sa nu ziceti ca nu-mi plac si cei clasici va recomand cu caldura:
Uragan asupra Europei *ambele volume* - Vintila Corbul (daca va pasioneaza istoria cu siguranta o sa va placa)
SLAM de Nick Hornby (este prezentata povestea a doi tineri total opusi : el un skater si punker convins , ea o fata cuminte...se mentioneaza si numele Green Day de vreo 2-3 ori in care...oricum e geniala.
Ce v-as mai recomanda sa cititi ar fi:
Zgomotul Alb - DondeLillo ( o carte captivanta o comedie neagra despre saturatia produsa de mass media, conspiratii secrete si consumismul excesiv)
Jurnal pe motocicleta - Ernesto CHe Guevara (mi-a placut pur si simplu la nebunie...bine am si o slabiciune pe Che dar oricum este geniala)
Jurnalul erotic al unei adolescenta de 16 ani - Melissa P (o recomand in general fetelor care inca mai cauta perfectiunea aia dusa la extreme si care au o perceptie prea nerealista despre viata)
Zanele punkiste din New York - Martin Millar ( o poveste frumoasa cu multe elemente surpriza...m-a facut sa o citesc intr-o zi...am "sorbi" din priviri cele 238 de pagini in mai putin de 5 ore )
Si ca sa nu ziceti ca nu-mi plac si cei clasici va recomand cu caldura:
Uragan asupra Europei *ambele volume* - Vintila Corbul (daca va pasioneaza istoria cu siguranta o sa va placa)
Aaa. Am terminat SLAM acuma in 2 zile.
Deci am fost addicted . Cartea o recomand oricum , imbina umorul ,drama si viata unui adolescent in acelasi timp. Cea mai buna carte citita de mine.
In carte parca ma regasesc eu, acelasi tip uman .?
P.S. : Mersii mult Oanaaa >< . (ea mia dat cartea .)
Deci am fost addicted . Cartea o recomand oricum , imbina umorul ,drama si viata unui adolescent in acelasi timp. Cea mai buna carte citita de mine.
In carte parca ma regasesc eu, acelasi tip uman .?
P.S. : Mersii mult Oanaaa >< . (ea mia dat cartea .)
Ultima carte pe care am terminat-o saptamana trecuta a fost Crima si Pedeapsa de Dostoievski
Acum ma apuc de Fratii Karamazov, care este o carte foarte buna :)
numai de citit nu-mi arde :-j
ReLaX- Longview
- Numarul mesajelor : 220
Varsta : 27
Localizare : Campina/Prahova
Joburi/Distractii : Guitar Player
Stare de spirit : In the curch of wishfull thinking!
nici mie...da' m-am apucat de o carte pe care o citesc in weekenduri
Crima din Orient Expres - Agatha Christie
e o carte buna...da e plictisitor pana termina cu marturiile..
mai buna era Zece Negri Mititei
Crima din Orient Expres - Agatha Christie
e o carte buna...da e plictisitor pana termina cu marturiile..
Deekie a scris:
oh, de acord cu tine, cartea aceea e foaarte tare .
ad3.- Outsider
- Numarul mesajelor : 916
Varsta : 30
Localizare : Soviet Russia
Joburi/Distractii : In Soviet Russia, fun is having YOU
Stare de spirit : In Soviet Russia, bad mood is in YOU
Riddles a scris:Ultima carte pe care am terminat-o saptamana trecuta a fost Crima si Pedeapsa de Dostoievski
dupa ce termini de citit Karamazovii vino cu un review aici. am avut intentia sa o citesc, dar n-am reusit sa ma tin de ea, nu ca nu ar fi fost buna, lipsa de timp ma omoara
hai frate the catcher in the rye sau de veghe in lanul de secara e cea mai tare carte:)) si imi mai place cismigiu at comp . lol ..cine e in cngl si nu a citito e praf
lil.redundant- News Girl
- Numarul mesajelor : 2467
Varsta : 30
Localizare : bucuresti- avem di tati
Joburi/Distractii : whisky and tequilla are my best friends !
Stare de spirit : URASC BLOODY MARY ! E UN CACAT
lil.redundant a scris:the catcher in the rye
Stiu de ce ai citit-o
O avem si eu in format Word da nu puteam sa stau sa o citesc pe pc.
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: General :: Discutii Libere
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum